MICRA ATI Autós Iskola

+36 34 300 200

Hírek

2024 márciusi tanfolyamaink

Kedves Ügyfeleink! Márciusban is várjuk Önöket kategóriás- és szaktanfolyamainkra! Kategóriás tanfolyamok:  -motoros (A/M, A1, A2, A) -személyautó (B) -tehergépkocsi (C) -tehergépkocsi-nehézpótkocsival (CE) -személyautó-nehézpótkocsival (BE) -autóbusz (D)(C-ből D, B-ből D). Szaktanfolyamaink: C és D GKI alap, továbbképző, kiegészítő és összevont tanfolyamok Személytaxi vezetői-és személygépkocsis-személyszállító alap-és továbbképző és kiegészítő tanfolyamok. Tanfolyamaink e-learning formában elérhetőek - a személytaxi és személygépkocsis személyszàllító alaptanfolyamok kivételével -. Gyakorlati vezetés az elméleti vizsga után azonnal! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tovább

Tanfolyam indulás

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy szemèlytaxi vezetői alapképzésünk (TSA) 2024. március 5-èn indul. Helye: MICRA ATI Autós Iskola (Tatabánya, Vértanúk tere 2.) A tanfolyamra 2024. február 29-ig még várjuk jelentkezésüket.

Tovább

Vizsgadíj változás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kategóriás-és szaktanfolyami képzések vizsgadíjai 2024. február 3-tól megváltoznak. Vállalási feltételeinkben és árainkban már az új vizsgadíjak szerepelnek. A már beiskolázott jelöltek is az új vizsgadíjjal tudnak csak vizsgázni 2024. február 3-a után. Kérjük azokat a jelöltjeinket, akik a képzést és vizsgákat már megkezdték, de a tanfolyamot még nem fejezték be, hogy vizsgadíjaikat kiegyenlíteni Szíveskedjenek, mert ennek hiányában nem tudnak vizsgázni! A díjtáblázat a vizsgaközpont oldalán tekinthető meg. https://vizsgakozpont.hu/kozut/kozuti-dijtablazat_2024

Tovább