MICRA ATI Autós Iskola

+36 34 300 200

Bicske

BICSKEI KIHELYEZETT ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK


Képzéseink elsősorban személyautó és motoros kategóriákban indulnak, de lehetőség van a kirendeltségen a C, C+E, D, B+E és a szaktanfolyamokra történő bejelentkezésre is!

 

Képzéseinkről bővebben a "KÉPZÉSEK" menüpont alatt tájékozódhat!


Bicskei és a környékbeli ügyfeleink részére egész évben, 10 fő együttes jelentkezése esetén, folyamatosan indítjuk hagyományos, tantermi formában is tanfolyamainkat személygépkocsi és motoros kategóriákban. Egyéb esetben képzéseinket e-learning formában biztosítjuk ügyfeleink számára.

 

Ügyfélfogadás helye:

2060 Bicske, Kossuth tér 20.

(Művelődési Ház)

 

Ügyfélfogadási idő:

csütörtökönként 16:15 -17:45 óra között

 

A tanfolyamokról felvilágosítást ad:

Zsigmond - Nagy Marianna

iskolavezető

30/3-360-360

 

Az elméleti-és gyakorlati vizsgákról érdeklődni az iskola tatabányai ügyfélszolgálatán a 34/300-200-as telefonszámon lehet.

 

A gyakorlati képzés megkezdésének helye: autós iskolánk tatabányai képzési bázisa (Tatabánya, Vértanúk tere 2., a volt Bányamentő Állomás épülete), a gyakorlati vezetés elemei (városi oktatás, éjszakai vezetés, lakott területen, autópályán történő vezetés) és a vizsga Tatabányán és vonzáskörzetében zajlik.

 

Hagyományos (tantermi) tanfolyamaink indulása:

10 fő együttes jelenléte esetén

 

E-learninges (távoktatásos) tanfolyamainkra a jelentkezés folyamatos, bármilyen időpontú indulással igénybe vehető valamennyi kategóriás képzésre !

 

Kategóriás képzésre jelentkezők a tanfolyamra történő felvételhez az alábbiakat hozzák magukkal:

 • orvosi igazolás másolatát az eredeti bemutatása mellett
  1. csoportú: B, Motoros (kivéve AM - segédmotor esetén nem kell) és B+E kategóriára jelentkezők esetén. Az igazolást háziorvos állítja ki. Vezetői engedéllyel rendelkezők esetén elég az érvényes vezetői engedély másolata - az eredeti okmány bemutatása mellett.
  2. csoportú: magas kategóriákra történő jelentkezés esetén (C, CE, D) szükséges, amelyet üzem-egészségügyi végzettséggel rendelkező szakorvos állít ki. Amennyiben Vezetői engedélyében már szerepel, úgy a vezetői engedélyének másolata - az eredeti okmány bemutatása mellett.

 • a min. 8. általános iskolai bizonyítvány fénymásolatát az eredeti bemutatása mellett.
  Amennyiben magas kategóriára jeletkezik, és műszaki végzettséggel rendelkezik, úgy azon bizonyítványának másolata - az eredeti bemutatása mellett - a lehetséges műszaki oktatás alóli mentesség megvizsgálásának céljából.
 • személyi igazolványának és lakcím igazolványának másolatát - az eredeti bemutatása mellett
 • a tanfolyam első részletét (ld. képzések)

 

A szaktanfolyamokra (GKI) jelentkezők az alábbiakat hozzák magukkal a jelentkezéskor:

 • érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya fénymásolata - az eredeti bemutatása mellett
 • érvényes vezetői engedély és fénymásolata - az eredeti bemutatás amellett
 • korábbi szaktanfolyami igazolvány másolata - az eredeti bemutatása mellett
 • 1 db szabványos igazolványkép

 

Kérjük ügyeljen rá, hogy a jelentkezéskor és a tanfolyam ideje alatt személyazonosító okmányai és vezetői engedélye érvényes legyen, ezek hiányában a tanóra és a vizsga nem kezdhető meg!