EÜ tanfolyam



Az egészségügyi tanfolyamról...



Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a vizsgaigazolás kiadásának feltétele az egészségügyi vizsga megszerzése.

Iskolánk a vizsga megszerzésének elősegítésére egészségügyi tanfolyamot szervez 12 órában.

A tanfolyam díja: 9.000,-Ft/12 óra.

Tansegédlet: iskolánkban igény szerint tankönyv vásárolható. Ára:1.600,-

Megjegyzés: Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy az "Egészségügyi tanfolyam" hivatalos óraszáma: 12 óra. Iskolánknál ez a 12 órás képzés kerül 9.000,- forintba.

Ne tévesszen meg senkit, hogy sok helyen mindösszesen 1x4 és 2x4 órában folytatják le a képzést, tegyük hozzá – szabálytalanul - és mindez "csak" 3-4.000,- Ft-ba kerül. Ha számolunk, akkor ez nagy átverés így, egyrészt drága (a 12 óra 12.000,- forintba kerülne) másrészt a tananyag töredéke sem kerül leadásra, gyakorlásra.

De az ár csak egy dolog! Ha belefut egy balesetbe és nem a képzettségének megfelelően jár el, nagyot kockáztat!

4 óra alatt nem lehet megtanulni a befúvásos lélegeztetést, a nyaki verőér tapintását, a Rautech –féle műfogást, a kötözéseket és így tovább…

És kérem, ne felejtse el azt sem, hogy nemcsak az úton, hanem otthon, a családban, az iskolában, az utcán is lehet baj. Alapvető emberi kötelességünk a segítségnyújtás!

Figyelem!

VÁLTOZÁS A VIZSGAKÖVETELMÉNYEKBEN!

2009. október 1-től az alábbiakban módosult: - újraélesztés 1 segélynyújtóval, és - beteg/sérült vizsgálata, és - stabil oldalfekvő helyzet kialakítása

A vizsgáról bővebben itt olvashat: EU vizsga változásk

Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy a vizsgát mindenkinek egyénileg kell igényelnie, bármely helyi Vöröskeresztnél.

A vizsgadíj befizetéséhez szükséges csekk, szintén az illetékes Vöröskeresztnél szerezhető be.

Magyar Vöröskereszt Tatabányai Szervezete címe:
2800 Tatabánya, Posta utca 5. Tel.: 34/310-318

Tandíjbefizetés: irodánkban, ügyfélfogadási időben.

 
FONTOS!

"B" kategóriás tanfolyami áraink tartalmazzák az elsősegélynyújtás képzési díját!

A befizetés arra a soron következő tanfolyamra érvényes, amelyre a kiértesítést kapja a jelölt.  Meg nem jelenés esetén, a tanfolyam díját, az iskola rendelkezésre állási díjkét számolja fel!


A további kategóriás bejelentkezéseket ügyfélszolgálatunkon várjuk.
Braunné Móricz Krisztina a felelőse az elsősegélynyújtó tanfolyamok szervezésének.

Egészségügyi tanfolyamot kell végezni a moped-os jelölteknek, azoknak a motorosoknak, akinek nincs mopedos vezetői engedélye, illetve azoknak a C, C+E, D, B+E kategóriás jelölteknek, akikkorábbi vezetői engedélyüket 1983. január 1-e előtt szerezték!

 Bejelentkezni a 34/300-200-as telefonszámon, vagy braunne.kriszti@micraati.hu e-mailcímen lehet.

Ha a tanfolyamon szeretne részt venni, kérjük minél hamarabb iratkozzon fel!

Eredményes felkészülést és sikeres vizsgát kívánunk!


Jogszabály szerinti felmentések:
3. melléklet a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelethez 4.1.4.2. Az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzését tanúsító Igazolás bemutatása alóli mentesítések

A vizsgaigazolás kiadásához az elsősegélynyújtásból előírt ismeretek megszerzését tanúsító – a Magyar Vöröskereszt által kiállított – igazolás (a továbbiakban: Vöröskeresztes igazolás) megszerzésének kötelezettsége alól mentesülnek a külön jogszabály160 alapján: – az orvostudományi egyetemen szerzett orvosi, fogorvosi, gyógyszerészi, – az állatorvos-tudományi egyetemen szerzett állatorvosi, – védőnői, – dietetikusi, – mentőtiszti, – gyógytornász, – egészségügyi szakoktatói, – diplomás ápolói oklevéllel (képesítéssel) rendelkezők, valamint – a közegészségügyi felügyelői főiskolai szakon végzettek, és – az egészségügyi szakközépiskolát (szakiskolát) végzettek, továbbá minden olyan vizsgázó, aki – 1969. július 1-je és 1983. december 31-e között „D” kategóriára vezetői engedélyt, vagy „trolibusz” kategóriára járművezetői engedélyt szerzett; – 1984. január 1-je után: = bármely járműkategóriára vezetői engedélyt, = „trolibusz” kategóriára járművezetői engedélyt, = „Mezőgazdasági vontató”, „Segédmotoros kerékpár”, „Lassú jármű” kategóriában közúti járművezetői jogosultságot szerzett.

További mentesítés a Vöröskeresztes igazolás megszerzése alól nem adható!
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
Translate