MICRA ATI Autós Iskola

+36 34 300 200

Hírek

nyitva vagyunk

Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy iskolánk a holnapi naptól (2021. 04. 20.) rövidített nyitvatartással ugyan, de ismételten várja kedves Ügyfeleit.

A fokozatosság elvét betartva, 2021. április 30-ig, az alábbi időpontokban várjuk Önöket iskolánk tatabányai székhelyén:

Hétfő - csütörtök: 8:00-14:00 óra között.

Pénteken nincs félfogadás.

 

Az elméleti vizsgákra először azok kerülnek kiírásra, akik már ki voltak jelölve erre a vizsgára, de a járvány miatt a vizsgájuk elmaradt.

Ők, a héten erről visszajelzést kapnak vagy a vizsgaközponttól vagy pedig iskolánktól.

 

A szünet alatt beérkezett képzési igazolásokat alapul véve, azok érkezési sorrendjében jelentjük le a Jelölteket elméleti vizsgára. Munkatársaim mindenkivel személyesen egyeztetnek az időpontok megfelelőségei miatt.

A gyakorlati vizsgáknál is hasonlóan járunk el. Szakoktatóink és ügyfélszolgálati munkatársaink a mai napon egyeztetik az új gyakorlati vizsgaidőpontokat a vizsgaközponttal. Az időpontok függvényében hívjuk majd először vezetni és vizsgázni azokat a jelöltjeinket, akik a járvány miatt nem tudtak vizsgázni, de ki voltak írva. Ez a folyamat a héten elindul.

Kollégáim telefonálni fognak mindenkinek a felajánlott vezetési időpontokkal kapcsolatban.

 

Azokról sem feledkezünk meg, akik a szünet előtt vezettek, de még nem vizsgáznak! Közülük előbb a NEM KÖZÉPISKOLÁS KOROSZTÁLYT FOGJUK HÍVNI a még mindig fennálló járványhelyzet miatt! Tudom, ezt nehéz elfogadni, de mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a fertőzés kockázatát, a tőlünk elvárható mértékben csökkentsük!

Minden kedves Ügyfelünket arra kérek, hogy úgy az iskolában, mint az oktató járművekben használjanak maszkot és kérem, hogy tartsák be a járványügyi szabályokat, mint ahogyan azt, mi is megtesszük!

 

Továbbra is szeretettel várjuk és látjuk Önöket tanfolyamainkon!

 

Bicskei kirendeltségünkön az első ügyfélfogadási időpont:

04. 29. 16:15-17:45 között és utána minden héten, a szokott időben.

 

Esztergomi kirendeltségünkön: 04. 19. 14:00-17:00 között

majd: 04. 21. 14:00-17:00 között a héten. Utána a megszokott időben.

 

Üdvözlettel a mielőbbi viszontlátásig!

Addig is vigyázzunk egymásra és önmagunkra!

 

 

Zsigmond-Nagy Marianna

iskolavezető